Retningslinjer for fremmøde til samtale i klinikken


Ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer d. 18. april 2020 er den primære konsultationsform fortsat video- eller telefonkonsultation. Som led i den gradvist øgede aktivitet i sundhedsvæsenet kan samtaler i klinikken dog gennemføres i begrænset omfang, når der tages sundhedsmæssige hensyn, som skal forhindre og reducere smittespredning af Covid-19.
Nedenstående retningslinjer skal således følges:


Du må IKKE møde til samtale, hvis du har symptomer på Covid-19, dvs. hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen.

Du må IKKE møde til samtale, hvis du har mistanke om at være smittet med Covid-19, dvs. har et eller flere af ovenstående symptomer, uden at det er bekræftet ved test at være Covid-19.

Du må IKKE møde til samtale, hvis du har haft kontakt til en person, som er smittet med Covid-19, eller som kan være smittet med Covid-19, uden at det er bekræftet ved test at være Covid-19.

Du må IKKE opholde dig længere tid end absolut nødvendigt i venteværelset, dvs. du bør ankomme så tæt på den aftalte tid som muligt, og du bør forlade klinikken straks efter samtalen.

Du må IKKE have ledsagere med i klinikken eller venteværelse.


Psykologerne fra Borggade

19. april 2020
tilbage